Despre Noi

Outward Bound® Professional este departamentul organizației Outward Bound® Romania care lucrează cu firme și instituții. Outward Bound® Romania este membră independentă a organizației mondiale Outward Bound® International, cea mai mare și cea mai veche organizație din lume care organizează traininguri outdoor. În anul 2013 am sărbătorit 20 ani de existență.

Outward Bound® este o organizație non-profit, specializată în educația experiențială. În primul rând ne ocupăm cu tineri –elevi, studenți, tineri dezavantajaţi, tineri cu dizabilități, șomeri, orfani, persoane care își caută locul în societate. Ne ocupăm și de formarea cadrelor didactice care vor să își lărgească orizonturile, astfel oferind un proces de învățare mai interesant și mai eficient pentru elevi.

Alegând serviciile Outward Bound® Professional sprijiniți implicit și programele de tineret ale organizației. Astfel creăm împreună posibilitatea mai multor tineri să-și dezvolte încrederea, simțul răspunderii, respectul de sine și răspunderea civilă.