Trainerii noștri

Trainerii au un rol principal în programele noastre, rolul lor fiind esenţial în succesul programului:

  • Ei sunt calificați în metode tehnice și în teoria pedagogiei experiențiale, învață și se califică continuu, îşi împrospătează și îşi îmbogățesc cunoștințele și abilitățile (învățare pe tot parcursul vieții).
  • Echipa noastră de traineri este compusă din persoane bine selecționate, cu diferite cunoștințe și profesii: profesori, psihologi, pedagogi sociali, salvamontiști și ingineri. Ei iubesc natura și au în comun abilitatea de a facilita grupul, empatia, sensibilitatea, răbdarea, capacitatea de clarviziune, abilități care contribuie la eficiența cooperării cu oamenii.
  • Trainerii noştri asigură un mediu în care participanții se simt în siguranță atât din punct de vedere fizic cât și emoțional.
  • Împreună cu grupul participant ei reflectă la nivel personal și la nivel de grup pe domeniile care necesită dezvoltare și ajută participanţii în procesul de transfer al cunoștințelor și abilităților învățate la locul de muncă sau/şi în viața de zi cu zi.
  • Considerând nevoile (care sunt în schimbare continuă) grupului și ale membrilor acestuia, trainerii aleg activitățile care asigură posibilitățile de învățare optime în situația dată.
  • Cel mai important rol al trainerului este facilitarea dezvoltării participanților (abilităților lor) și a grupului, în condiții de siguranță, maximizarea potențialului de învățare și de conștientizare a procesului de învățare, de a compara cu viața de zi cu zi/cu munca și a tranfera cele învățate în viața reală.