FAQ

Ce se întâmplă în caz de vreme nefavorabilă?
În caz de vreme nefavorabilă AVEM soluţii. Indiferent e locaţie există posibilitatea executării activităţilor în spaţii interioare sau în zone acoperite, protejate, dar mare parte a activităţilor se poate desfăşura şi savura,  cu echipament corespunzător, şi în caz de vreme mai puţin optimă.  
•     Ce se întâmplă dacă în grup se găsesc participanţi supraponderali / neexperimentaţi în activităţi outdoor?
Fiecare program este elaborat corespunzător nevoilor individuale şi de grup. Participanţii completează un formular de înscriere (încă înainte de program), în care sunt şi chestiuni legate de sănătate. Acest formular ne ajută la adaptarea programului, dar la începutul cursului participanţii au ocazia să-şi exprime cerinţele, aşteptările şi temerile  individuale.
•    Conducătorul grupului sau întreprinderii este bine să fie prezent la curs?
Da, prezenţa conducătorului este importantă, astfel va putea observa el însăşi diferitele procese, poate vedea mai mult despre procesele din cadrul grupului, comportamentele, persoanele, şi nu în ultimul rând poate fi şi el membru al echipei.
•    De ce  Outward Bound?
Cursurile Outward Bound se bazează pe metodele învăţării experienţiale, care sunt cele mai eficace metode pentru dezvoltarea personalităţii, echipei şi a aptitudinilor.
•    Cât de obositor este un curs Outward Bound?
Programele  Outward Bound sunt elaborate întotdeauna corespunzător cu necesităţile grupului, astfel că nimeni nu trebuie să se teamă că nu va fi capabil,  din punct de vedere fizic, să îndeplinească programul. .
•    Cui le recomandăm: comunităţilor de muncă, grupurilor de muncă, angajaţilor, clienţilor şi partenerilor întreprinderii, agenţilor.
•    Este nevoie de o experienţă anterioară?
Pentru participarea la programele noastre nu este nevoie de nicio experienţă anterioară, activităţile sunt astfel concepute, încât să fie accesibile oricui.