Mijloace

Exerciții interactive de simulare, în care trebuie depășite  obstacole artificiale, inventate. Acestea pot părea nişte simple activităţi de petrecere a timpului liber, dar urmează obiectivele de învăţare specificate, cu facilitare şi evaluare adecvată, jucând un rol major în procesele de învăţare şi de dezvoltare a competenţelor, sporirea eficacității individuale și de grup. 

Activități complexe de rezolvare de probleme, care sunt situaţii reale, obstacole pe care grupul trebuie să le depășească împreună: construire de plută, vânătoare de comori, construirea unui pod din coardă, trecere peste un pârâu. 

Activitati in gradina de corzi, care sunt un mijloc eficient pentru dezvoltarea personală şi de grup în activităţile outdoor.

    *  Oferă aventură şi sentiment de reuşită
    *  Contribuie la autocunoaştere, la creşterea încrederii în sine şi la extinderea limitelor proprii
    *  Dezvoltă abilităţile de leader
    *  Ajută la dezvoltarea deprinderilor de comunicare, planificare strategică şi luare de decizii
    *  Contribuie la formarea şi întărirea spiritului de echipă
    *  În cadrul grupului ajută la întărirea încrederii reciproce

Mai multe detalii aici

Expedițiile

Au un rol foarte important în dezvoltarea personalităţii, au un efect de teambuilding. Vorbim despre o provocare din faţa căreia nu poţi scăpa, deci participanţii vor fi nevoiţi să se confrunte cu barierele/problemele ivite şi să le rezolve. Vor ieşi din zona lor de confort. viaţa capătă un alt sens. Grupul în sine este responsabil pentru resursele sale şi pentru stabilirea responsabilităţilor. Expediţia învaţă participanţii să colaboreze, educă responsabilitate pentru propria persoană. Se dezvoltă gândirea critică, capacitatea de luare a deciziilor, iniţiativa.
 
Tură montană de 2 zile în Munții Ghiurgiului
Munţii Gurghiului reprezintă o parte din Carpaţii Orientali, la graniţa dintre judeţele Harghita şi Mureş. În centrul munţilor Gurghiului se găseşte un vulcan distrus, format de un câmp de zăpadă, aici se află cel mai înalt vârf a Munţilor Gurghiului: Saca Mare (1776 m).
Expediţia  cu bivuac  de două zile dă posibilitatea traversării craterului vulcanului  şi a împrejurimilor. Pornirea de la poiana Lespezilor (transfer până acolo), de acolo participanţii vor porni pe jos până la vârful Saca Mare, unde vor găsi o privelişte minunată asupra Munţilor Călimani, partea nordică a Munţilor Gurghiului, Munţii Bistriţei, Carpaţii Meridionali, Munţii Făgăraş. În drumul de retur se face un popas la pârtia de schi de la Sovata, înnoptarea pe Câmpul Répás şi în ziua următoare întoarcere la Sovata.

Tură montană de o zi la Piatra Mare 
Masivul Piatra Mare face parte din munții Bârsei, localizați în sudul depresiunii Brașovului, în cadrul Carpaților de Curbură. Atinge înălțimea maximă în vârful omonim, având o altitudine de 1.844 m.
Munţii sunt împodobiţi cu formaţii stâncoase, ca de exemplu: Piatra Scrisă 1864m şi Şura de Piatra 1702m. În timpul expediţiei se trece şi pe la cascada “Şapte scări”.
Cazarea va fi la Timişul de Jos.                                                                                                                             

Speologie - peştera de la Homorod, cazare la Tuşnad
Organizăm pentru companii, cu cazare la Tuşnad, vizitarea peşterii Orbán Balázs, aici se află 125 de peşteri registrate oficial, este un loc spectaculos care trebuie vizitat.
Participanţii vor porni de la Tuşnad cu maşinile sau cu microbuzele, de acolo vor porni pe jos, vor face rapel pe stâncă şi se vor ivi alte probleme complexe, care vor fi colorate cu vizitarea/descoperirea peşterilor.